RimmoN

19. August, 2008 | pridal diesel |

RimmoNV týchto riadkoch by som chcel predstaviť hudobnú kapelu piatich mladých ľudí z okresu Liptovský Mikuláš. Štýl, ktorý prezentujú je označovaný ako “Melodic rock”. V súčasnej zostave s nadšením pre tvorbu hudby pod názvom “RimmoN” vystupujú už piaty rok.

Rimmon - slovo prebraté zo starohebrejčiny… v preklade znamená “granátové jablko” - symbol plodnosti…

Ako u väčšiny slovenských hudobníkov, aj u nich všetko začalo snom o kapele. Majú päť členov a vekový priemer asi 24 rokov. Väčšinou hrávali známe veci prebraté od iných slávnych skupín, dnes sa už ale zameriavajú na vlastnú tvorbu.

V súčastnosti sa na webe prezentujú na portáli “mkmb” konkrétne na www.mkmb.sk/rimmon. Pripravuje sa však ich nová web-prezentácia, ktorá bude sídliť na adrese “www.rimmon.sk“.

Mne osobne sa ich hudba natoľko páči a tak ma dostala, že okrem toho, že ju počúvam stále dookola, ponúkol som sa vytvoriť im spomínaný web. Čo dodať? Chlapi prajem Vám veľa ďalších úspechov a teším sa na nejaký ten koncert.

Členovia kapely:

Michal Michalko - spev, akustická gitara
Martin Hlavatý - sólová gitara
Matej Badlík - sprievodná gitara
Pavol Demeter - bassová gitara
Stanislav Jurčo - bicie

Fotky:

RimmoN

RimmoN

Tagy: , ,

  1. 3 odpovede(í) to “RimmoN”

  2. Od majo na August 22, 2008 | Reakcia

    prilis pomale, nevyrazne git. sola, textami pripomina desmod.

  3. Od diesel na August 25, 2008 | Reakcia

    Koľko ľudí, toľko chutí ;)

  4. Od mike na Február 15, 2010 | Reakcia

    nesúhlasím s majom… gitarove sola - v jednoduchosti je krasa… desmod nespieva o nicom inom iba o laske a veciach s tym suvisiacych, co je skoda… rimmon nema doposial ani jednu skladbu o laske, toho su plne slovenske radia.. skor riesia existenciu cloveka ako takeho.. sto ludi - sto chuti :)

Pridať komentár

Anti-Spam Image