Google pochováva IE 6.0

03. Február, 2010 | pridal diesel |

No IE6Tak sme sa dočkali! Google prestáva podporovať niektoré webové prehliadače. Úsmev na tvári mi vyčarila informácia, že medzi ne patrí aj Internet Explorer 6.0 (IE6). Nevravím, že pre tento “browser” sa nedajú webové aplikácie vyvíjať, ale načo tvoriť veci pre taký prežitok! Množstvo ľudí so mnou bude určite súhlasiť :)

Rajen Sheth projektový managér pre Google aplikácie na oficiálnom blogu uviedol, že Google aplikácie budú 1. marca 2010 podporované v týchto verziách prehliadačov: Microsoft Internet Explorer 7.0+, Mozilla Firefox 3.0+, Google Chrome 4.0+, Safari 3.0+.

Viac o tomto ich skvelom počine si môžete prečítať tu.

Tagy: ,

  1. Jedna odpoveď to “Google pochováva IE 6.0”

  2. Od pecko na Február 3, 2010 | Reakcia

    ta informacia veru tesi aj mna. nejde mi ale ani tak o to, ze “tvorit veci pre prezitok”. nuti ma to aspon byt konzervativny. este stale to ma totiz svoje vyhody v kompatibilite. mne ide skor o to, ze musim kvoli tejto atrape a nepodarenemu pokusu napodobnit prehliadac, zbytocne kodit veci navyse, pretoze akosi kovencne a standardne veci v tomto paskvile castokrat nefunguju, ako sa ocakava. kodit pre ie6 castokrat predstavuje obrovsku stratu casu a pre nic. a tak aspon tato prva lastovicka v podobe masivneho a velmi dobre viditelneho vyjadrenia odporu. zial ma len mrzi, ze ujo gugl k tomu pristupil az vramci prejavu svojej jesitnosti a urazenia sa na zlych, zlych cinanov a este horsich, horsich tvorcov ie6:) takato masivna kampan za pochovnie toho nepodarku tu mala byt uz pred par rokmi. no ale dakujme prozretlnosti aspon za toto. dufam len, ze coskoro pojde dolu aj ie7 a nas krasny, farebny svet webu sa ocisti od hnoja ie6 a ie7 a ostanu uz len tie lepsie atrapy (ie8) a skutocne prehliadace (ff, o).

Pridať komentár

Anti-Spam Image